Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

13 Про погодження місця розташування земельної ділянки природних кормових угідь (пасовищ) в рахунок земельної частки (паю) для передачі у приватну власність з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель

Дата: 13.09.2018 09:52
Кількість переглядів: 695

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

ІІ сесія VII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

7 грудня 2017 року

смт. Красноріченське                                                          №2/13

 

Про погодження місця розташування

земельної ділянки природних кормових угідь

(пасовищ) в рахунок земельної частки

(паю) для передачі у приватну власність з

цільовим призначенням для ведення товарного

 сільськогосподарського виробництва із земель

 колишнього КСП «Іскра» гр. Підгорній Ліді Іванівні.

 

Розглянувши заяву гр. Підгорній Ліді Іванівні, проживаючої за адресою: смт. Красноріченське вул. Красна - 7, про погодження місця розташування земельної ділянки природних кормових угідь (пасовищ), згідно сертифікату ЛГ № 0129596, в рахунок земельної частки (паю) для передачі у приватну власність з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Іскра», керуючись п. к. ст.12 Земельного кодексу України, п.п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Погодити місце розташування земельної ділянки природних кормових угідь (пасовищ), гр. Підгорній Ліді Іванівні, проживаючої за адресою: смт. Красноріченське вул. Красна - 7 в рахунок земельної частки (паю),для передачі у приватну власність з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Іскра» в контурі поля № 665,ділянка №319 площею – 2,41 умовних кадастрових гектарів.

2.Гр. Підгорній Ліді Іванівні оформити через землевпорядну організацію, яка має відповідний дозвіл на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою щодо виділення природних кормових угідь (пасовищ).

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва.

 

 

Красноріченський селищний голова                    Жувако В.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано