Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

13 Про погодження місця розташування земельної ділянки природних кормових угідь ( сіножаті) в рахунок земельної частки (паю) для передачі у приватну власність з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель

Дата: 13.09.2018 13:35
Кількість переглядів: 751

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

ІV сесія VII скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

01 лютого 2018 року

смт Красноріченське                                                                     № 4/13

 

Про погодження місця розташування

земельної ділянки природних кормових угідь

( сіножаті) в рахунок земельної частки

(паю) для передачі у приватну власність з

цільовим призначенням для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва із земель

колишнього КСП «Залиман» гр. Пузирєвському

Олександру Івановичу.

 

Розглянувши заяву гр. Пузирєвського Олександра Івановича, проживаючого за адресою: смт. Красноріченське вул. Центральна - 48, про погодження місця розташування земельної ділянки природних кормових угідь (сіножаті), в рахунок земельної частки (паю) для передачі у приватну власність з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Залиман», керуючись п. к. ст.12 Земельного кодексу України, п.п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Погодити місце розташування земельної ділянки природних кормових угідь (сіножаті), гр. Пузирєвському Олександру Івановичу, проживаючого за адресою: смт. Красноріченське вул. Центральна – 48 в рахунок земельної частки (паю),для передачі у приватну власність з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Залиман» в контурі поля № 190, площею – 0,7821 умовних кадастрових гектарів.

2.Гр. Пузирєвському Олександру Івановичу оформити через землевпорядну організацію , яка має відповідний дозвіл на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою щодо виділення природних кормових угідь (сіножаті).

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва.

 

 

Красноріченський селищний голова                    Жувако В.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано