Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про внесення змін до умов оплати праці працівників виконавчого апарату селищної ради на 2018 рік

Дата: 25.09.2018 13:30
Кількість переглядів: 1121

 

УКРАЇНА

 

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

05” червня 2018 р.                                                                                        №11/1

смт. Красноріченське

 

Про внесення змін до умов оплати праці

працівників виконавчого апарату

селищної ради на 2018 рік

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року №363 «Про внесення змін до постанови КМУ від 09.03.2006 року №268 , відповідно до ст. 79 Бюджетного Кодексу України, керуючись п.п.5 п.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити схему посадових окладів працівників виконавчого апарату селищної ради, розміри надбавок за ранг посадових осіб місцевого самоврядування згідно з додатком 1,2.

2. Надати право селищному голові в межах фонду оплати праці та економії коштів на оплату праці виконавчого апарату селищної ради:

встановлювати:

а) працівникам виконавчого апарату селищної ради посадові оклади згідно з затвердженою цим рішенням схемою посадових окладів;

б) надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи першому заступнику голови, заступнику голови з питань діяльності виконавчих органів, секретарю, головному бухгалтеру, спеціалістам у розмірі до 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років. У разі несвоєчасного виконання завдань, погіршення якості роботи і порушення трудової дисципліни зазначена надбавка скасовується або розмір її зменшується ;

в) доплату за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників таких самих категорій персоналу (у разі відсутності внаслідок тимчасової непрацездатності, перебування у відпустці без збереження заробітної плати до 50% посадового окладу за основною роботою з використання для цього до 50% посадового окладу відсутнього працівника;

г) надбавку водію легкового автомобіля за складність, напруженість у роботі в розмірі 25% місячного окладу;

д) надбавку водію легкового автомобіля за класність в розмірі 25% місячного окладу;

2.2. Здійснювати преміювання працівників відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи, а також до державних і професійних свят та ювілейних дат згідно з Положенням про преміювання працівників виконавчого апарату селищної ради.

2.3. Надати працівникам матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника.

3. Установити селищному голові надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

4. Виплачувати селищному голові щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

5. Здійснювати преміювання селищного голови згідно з Положенням про преміювання працівників виконавчого апарату селищної ради.

6. Установити, що надання відпусток або вибуття у відрядження селищного голови здійснюється шляхом прийняття розпорядження селищного голови про вибуття у відпустку або у відрядження.

7. «Порядок преміювання» Положення про преміювання працівників органів місцевого самоврядування, затвердженого рішенням сесії від 22.12.2017 року №3/13 викласти в новій редакції.

8. Термін чинності даного рішення набирає чинності для посадових осіб органів місцевого самоврядування з 18 травня 2018 року, для обслуговуючого персоналу з 01 січня 2018 року.

9. Контроль даного рішення покласти на комісію з питань бюджету та фінансів.

 

 

Селищний голова                           В.М.Жувако

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано