Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) КП «Луганська обласна «Фармація Північ» (вул. Центральна 31), смт Красноріченське.

Дата: 25.09.2018 14:59
Кількість переглядів: 811

 

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

18 липня 2018 року                                                                                          №13/3

смт. Красноріченське

 

Про надання дозволу на складання

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі ( на місцевості)

КП «Луганська обласна «Фармація Північ»

(вул. Центральна 31), смт Красноріченське.

 

Розглянувши клопотання завідуючої ВП «Центральна районна аптека №49» щодо надання дозволу на переоформлення земельної ділянки аптеки №48 ВП «Центральна районна аптека №49» у зв’язку з реорганізацією підприємства, враховуючи розпорядження керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 16.06.2015 року №239 та Розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 16.05.2016 №272, керуючись ст.83,92,120,123,141 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Надати дозвіл Комунальному Підприємству «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА «ФАРМАЦІЯ ПІВНІЧ» юридична адреса: м. Сєверодонецьк, вул. Науки, 5, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), комунальної власності із земель житлової та громадської забудови площею - 0,1178 га, розташовану по вул. Центральна (колишня вул. Фрунзе), 31, смт Красноріченське, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – утримання аптеки №48, з послідуючою передачею земельної ділянки постійне користування.

2. КП «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА «ФАРМАЦІЯ ПІВНІЧ» оформити через землевпорядну організацію, яка має дозвіл на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надати селищній раді на затвердження.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва.

 

В.о. селищного голови секретар

Красноріченської селищної ради                     Н.М.Гнилицька

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано