Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про відключення багатоквартирних будинків від системи централізованого опалення в смт Красноріченське

Дата: 11.10.2018 16:23
Кількість переглядів: 991

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

09 серпня 2018 р.                                                                                   №14/5

смт Красноріченське

 

Про відключення багатоквартирних будинків

від системи централізованого опалення

в смт Красноріченське

 

Керуючись Конституцією України та п. 16 ч.1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води та водовідведення, затвердженими постановами Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630, Порядком відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого теплопостачання, затвердженим наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 22 листопада 21005 року №4 ( зі змінами і доповненнями), районною прграмою Децентралізації системи теплопостачання міста Кремінна та селища Красноріченське на 2018-2020 роки затвердженою рішенням сесії Кремінської районної ради від 24 травня 2018 року № 32/17, враховуючи підвищення тарифів на енергоносії, розбалансованість системи інженерних мереж, Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визнати недоцільним централізоване опалення багатоквартирних будинків, в яких значна кількість квартир відключені від системи централізованого опалення, а саме:

- кв. Верстатобудівників буд. 9, 10

2. КП «Креміннатеплокомуненерго» (директор Марунін В.А.)

- довести до відома особисто кожного власника квартир зазначених будинків про необхідність відключення від системи централізованого теплопостачання та переходу на індивідуальне опалення;

- попаередити про припинення надання послуг з централізованого теплопостачання в багатоквартирні будинки, зазначені в п.1 даного рішення, з початку опалювального сезону 2018-2019 років.

3. Запропонувати власникам квартир багатоквартирних будинків облаштування індивідуальної (автономної) системи опалення теплопостачання

4. Створити комісію для вирішення питань при облаштуванні будинків індивідуальним (автономним) опаленням у складі 7 чоловік, а саме:

Голова комісії- Дробот О.М., Члени комісії-Березін О.О., Гнилицька Н.М., Бондар М.А., Рєзнік Є.В., Савченко Н.В., Літвінова Л.Л.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, прав і обов’язків громадянина, запобігання корупції, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності та етики та бюджету і фінансів.

 

 

Селищний голова                           В. М. Жувако

 

Додаток 1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано