Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про передачу в комунальну власність Красноріченській селищній раді земельної ділянки для будівництва очисних споруд по Бараниківському старостинському окрузі у зв’язку з реорганізацією .

Дата: 31.01.2019 15:40
Кількість переглядів: 636

 

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ШІСТНАДЦЯТА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

01.10.2018 р.                                                                                 №16/12

смт Красноріченське

 

Про передачу в комунальну власність

Красноріченській селищній раді земельної

ділянки для будівництва очисних споруд

по Бараниківському старостинському

окрузі у зв’язку з реорганізацією .

 

Згідно рішення першої сесії сьомого скликання № 1/5 від 15 листопада 2017 року Красноріченської селищної ради « Про початок реорганізації Бараниківської сільської ради та Новоолександрівської сільської ради шляхом приєднання до Красноріченської селищної ради», керуючись постановою Верховної ради України №656-VIII від 31 серпня 2015 року «Про попереднє схвалення законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади», п. к. ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч. 1 ст. 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Зареєструвати право комунальної власності Красноріченській селищній раді, яка розташована в смт Красноріченське Кремінського району Луганської області, код ЄДРПОУ №04337085 земельну ділянку площею 0,4284 га, яка знаходиться за адресою: с. Бараниківка Кремінського району Луганської області, в контурі поля № 981, для будівництва та обслуговування очисних споруд.

2.Припинити право комунальної власності Бараниківської сільської ради, яка знаходиться за адресою: с. Бараниківка Кремінського району Луганської області, код ЄДРПОУ №5379180 земельну ділянку площею 0,4284 га, яка знаходиться за адресою: с. Бараниківка Кремінського району Луганської області, в контурі поля № 981, для будівництва та обслуговування очисних споруд.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва.

 

 

Селищний голова                           В.М. Жувако


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано