Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження Схеми землеустрою і техніко-економічних обгрунтувань використання та охорони земель смт. Красноріченське Красноріченської селищної ради Кремінського району Луганської області.

Дата: 31.01.2019 15:47
Кількість переглядів: 817

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ШІСТНАДЦЯТА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

01.10.2018 р.                                                                                           №16/23

смт Красноріченське

 

Про затвердження Схеми землеустрою і

техніко-економічних обгрунтувань

використання та охорони земель смт.

Красноріченське Красноріченської

селищної ради Кремінського району

Луганської області.

 

Розглянувши Схему землеустрою і техніко-економічних обгрунтувань використання та охорони земель смт. Красноріченське Красноріченської селищної ради Кремінського району Луганської області, розроблену ТОВ «ЗФ «Лан»» керуючись Земельним кодексом України та Законом України «Про землеустрій» з врахуванням змін внесених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення складу,змісту та порядку погодження документації із землеустрою» від 28.06.2015 р. враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від 20 липня 2018 року №118 Красноріченська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. 1.Затвердити Схеми землеустрою і техніко - економічних обгрунтувань використання та охорони земель смт. Красноріченське Красноріченської селищної ради Кремінського району Луганської області, розроблену з метою визначення перспективи щодо використання та охорони земель і для підготовки обгрутованих пропозицій у галузі земельних відносин, організації раціонального використання та охорони земель, перерозподілу земель з урахуванням потреби сільського, лісового та водного господарств, розвитку смт. Красноріченське.
  2. Скасувати рішення десятої сесії Красноріченської селищної ради сьомого скликання від 17 травня 2018 року № 10/25 «Про затвердження Схеми землеустрою і техніко-економічних обгрунтувань використання та охорони земель смт. Красноріченське Красноріченської селищної ради Кремінського району Луганської області.
  3. 3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва.

 

 

Селищний голова                                                           В.М. Жувако


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано