Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про розподіл земельних ділянок комунальної власності на виготовлення проекту землеустрою для передачі у приватну власність з цільовим призначенням: для ведення Особистого Селянського Господарства

Дата: 31.01.2019 16:38
Кількість переглядів: 753

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ВІСІМНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

« 05 » листопада 2018 р.                                                              № 18/37

смт. Красноріченське

 

Про розподіл земельних ділянок

комунальної власності на виготовлення

проекту землеустрою для передачі

у приватну власність з цільовим

призначенням: для ведення Особистого

Селянського Господарства

 

Розглянувши заяви громадян та громадян учасників (АТО) «Про розподіл земельних ділянок комунальної власності на виготовлення проекту землеустрою для передачі у приватну власність з цільовим призначенням: для ведення Особистого Селянського Господарства керуючись ст. 12, 116,118,121,122, Земельного кодексу України, ст.56 Закону України «Про землеустрій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 3, 6, 7 розділу ІІ «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 р.,постанови КМУ №413 від 7 червня 2017року, Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Землевпоряднику Бондар М.А. сумісно з земельною комісією провести інветарізацію наданих обласним Держгеокадастром земельних ділянок, та провести умовний розподіл земельних ділянок між представниками АТО та громадянами, завершальний етап розподілу земельних ділянок буде проведений позачерговою сесією.
  2. Згідно «Зміни до постанови КМУ №413, що відновлюють право учасникам АТО на першочергове отримання земельних ділянок, які набули законної сили 23 січня 2018 року», надати дозвіл на першочергове отримання земельних ділянок учасникам АТО.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва.

 

 

Красноріченський селищний голова                         В.М. Жувако


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано