Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про передачу у користування земельної ділянки Департаменту житлово – комунального господарства Луганської обласної державної адміністрації

Дата: 21.02.2019 10:25
Кількість переглядів: 703

 

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ДЕВ’ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

19 листопада 2018 року                                                                         №19/10

смт Красноріченське

 

Про передачу у користування

земельної ділянки Департаменту

житлово – комунального господарства

Луганської обласної державної адміністрації

                                         

Розглянувши лист директора департаменту житлово – комунального господарства Луганської обласної державної адміністрації від 27.09.2018 № 15/08-2064. керуючись ст. 102-1 Земельного кодексу України, ст. 413 Цивільного кодексу України, на підставі рекомендації постійної комісії Красноріченської селищної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва від 16.11.2018 року, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26, п. З ч. 4 ст. 42. ч. 1 ст. 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА

 

 1. Передати у користування департаменту житлово-комунального господарства Луганської обласної державної адміністрації земельну ділянку (кадастровий номер 4421680200:11:001:0127) площею 0,4284 та із земель комунальної власності (категорія земель: землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення), (цільове призначення: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) , розташованої Луганська область, Кремінський район, с.Бараниківка, контур 981 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури- будівництво локальної очисної споруди.

 2. Доручити селищному голові (Жувако В. М.) укласти договір на право користування земельною ділянкою (договір суперфіція) площею 0.4284 га для виконання робіт по об’єкту «Будівництво локальної очисної споруди с. Бараниківка Кремінського району Луганської області».

 3. Департаменту житлово-комунального господарства Луганської обласної державної адміністрації здійснити заходи щодо державної реєстрації права користування земельною ділянкою.

 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва.

 

 

Селищний голова                           В.М. Жувако

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано