Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Дубині Олені Олексіївні для утримання нежитлової будівлі (склад).

Дата: 21.02.2019 10:29
Кількість переглядів: 734

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ДЕВ’ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 19.11.2018р.                                                                                      №19/15

смт Красноріченське

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості),

гр. Дубині Олені Олексіївні

для утримання нежитлової будівлі (склад).

 

Розглянувши заяву гр. Дубини Олени Олексіївни проживаючої за адресою смт. Красноріченське вул. Центральна 147 , про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), ,із земель комунальної власності, згідно з договором дарування від 25.09.2012 року за номером №1080, нежитлової будівлі(склад) із земель промисловості, для передачі земельної ділянки в оренду, що знаходиться за адресою: смт. Красноріченське, вул. Калинова - 1 , (нежитлова будівля – склад), керуючись п. б, ст.12, п.1-2,ст120,122 Земельного кодексу України, п.п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

 1. Надати гр. Дубина Олені Олексіївні проживаючої за адресою смт. Красноріченське вул. Центральна -147, дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за кадастровим номером 4421655400:30:001:0724, площею 0.1832 га, для утримання та обслуговування нерухомого майна (11.02 - Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості) за рахунок земель комунальної власності територіальної громади згідно з договором дарування від 25.09.2012р за номером №1080, нежитлової будівлі (склад) із земель промисловості, для передачі земельної ділянки в оренду, що знаходиться за адресою : смт. Красноріченське вул. Калинова - 1, ( нежитлова будівля - склад),

 2. Скасувати рішення 36 сесії Красноріченської селищної ради шостого скликання від 20 листопада 2013 року № 36/4, «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою , щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) гр. Дубина О.О для утримання нежитлової будівлі ( склад), шостої сесії Красноріченської селищної ради сьомого скликання від 31 березня 2016 року № 06/11 « Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для передачі гр. Дубина О.О».

 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва.

 

 

Селищний голова                                                           В.М. Жувако


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано