Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про створення юридичної особи «ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Дата: 21.02.2019 10:44
Кількість переглядів: 1100

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ ДВАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

03 грудня 2018 року

смт. Красноріченське                                                                    № 20/3

 

Про створення юридичної особи

«ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ,

МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО

КОМІТЕТУ КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ

СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРЕМІНСЬКОГО

РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», відповідно до Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-ІV із внесеними до нього змінами, Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436- ІV із внесеними до нього змінами, Закону України від 15.03.2003 № 755- IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців» із внесеними до нього змінами, з метою оптимізації та вдосконалення роботи виконавчих органів ради, структурування функціональних напрямків діяльності, забезпечення ефективності роботи, Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Створити юридичну особу –«ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

 

2.Викласти та затвердити ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ в новій редакції.

 

3. Зареєструвати ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ згідно з додатком.

 

4. Начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Кремінського району Луганської області Бірюченській Тетяні Михайлівні провести державну реєстрацію юридичної особи відповідно до чинного законодавства.

 

5. Підпорядкувати «ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ» з 01.01.2019 року КЗ «КРАСНОРІЧЕНСЬКИЙ НАРОДНИЙ ДІМ» та загальноосвітні і дошкільні заклади освіти, які знаходяться на території Красноріченської селищної ради Красноріченської

об’єднаної територіальної громади?

 

6.Головному бухгалтеру виконавчого комітету Красноріченської селищної ради (Колодочка В.І.) внести ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ до Переліку комунальних закладів, установ, підприємств та об’єктів, які знаходяться у комунальній власності Красноріченської селищної територіальної громади Кремінського району Луганської області.

 

7. Координацію роботи по виконанню даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Красноріченської селищної ради Березіна О.О.

 

Красноріченський селищний голова                         В. ЖУВАКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано