Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Зустріч з представниками GIZ

Дата: 26.03.2019 16:30
Кількість переглядів: 1032

26 березня 2019 року в смт Красноріченське пройшла зустріч в рамках оціночної місії для обговорення нового проекту двостороннього українсько-німецького технічного співробітництва.

В рамках міжурядових переговорів між урядом України та урядом Федеративної республіки Німеччина було досягнуто домовленість щодо планування та імплантації нового проекту у Східній Україні. Проект має назву «Спеціальна Програма підтримки Східної України (на підконтрольній уряду України території)» та покликаний підтримати стале подолання кризової ситуації на Сході України.

З огляду на особливості гуманітарні, соціальні та економічні виклики на підконтрольних Уряду України територіях Донецької та Луганської областей, новий Проект покликаний надати підтримку місцевим структурам у сфері соціальних послуг та послуг з охорони здоров’я.

У зв’язку з цим на території Красноріченської ОТГ в приміщенні Красноріченської селищної ради пройшла зустріч представників GIZ (команда оціночної місії) та представників адміністрації Красноріченської селищної ради.

На зустрічі були присутні голова селищної ради Жувако Віталій, перший заступник селищного голови Дробот Олег, заступник селищного голови Березін Олег, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Оридорога Галина та завідуючі медичними амбулаторіями Анголенко Микола, Кучинська Таісія.

З боку GIZ у обговореннях брали участь команда оціночної місії, що складається з власних та залучених експертів: Філіп Айхлер, Сюзанне Шардт, Ангеліке Мавріду, Уве Штумпф, Вікторія Василенко, Денис Ткачов.

Було обговорено різні питання та пропозиції щодо покращення ситуації у сфері надання медичних та соціальних послуг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано