Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про делегування повноважень

Дата: 28.03.2019 15:53
Кількість переглядів: 788

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ      

 Р І Ш Е Н Н Я

 

«_08_»_лютого_____2019 року

смт Красноріченське                                                  № 24/1

 

Про делегування повноважень

 

            З метою забезпечення ефективної реалізації проекту: «Капітальний ремонт (заміна) віконних блоків та дверей будівлі комунального закладу «Красноріченський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» , смт Красноріченське, Кремінського району Луганської області» відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.2015 № 1068 «Деякі питання використання коштів для реалізації проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» (із змінами), враховуючи Закони України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», п.39 Прикінцевих та перехідних положень Бюджетного кодексу України, постанову Кабінету Міністрів України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», рішення тридцять шостої сесії сьомого скликання Кремінської районної ради Луганської області від 13.09.2018 «Про передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Кремінського району навчальних закладів у комунальну власність територіальних громад сіл, селища Кремінського району навчальних закладів у комунальну власність територіальних громад», керуючись ст.ст. 25,26,42,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі висновків та рекомендацій постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, культури і спорту , Красноріченська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Делегувати Кремінський райдержадміністрації повноваження виконання функцій замовника (кінцевого бенефіціара), розпорядника коштів за місцевим бюджетом за проектом «Капітальний ремонт (заміна) віконних блоків та дверей будівлі комунального закладу «Красноріченський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» , смт Красноріченське, Кремінського району Луганської області», загальною вартістю 1 236,0 тис. грн для завершення робіт на строк реалізації проекту.

         2. В.о. селищного голови Гнилицькій Н.М. підписати додаткову угоду до угоди про передачу коштів позики від № 13010-05/35 від 16 березня 2017 року

 

         3. Головному бухгалтеру Красноріченської селищної ради передбачити в бюджеті ОТГ на 2019 рік видатки на співфінансування 10 % - в сумі 123,600 тис. грн. для реалізації проекту: «Капітальний ремонт (заміна) віконних блоків та дверей будівлі комунального закладу «Красноріченський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів», смт Красноріченське, Кремінського району Луганської області» та спрямувати їх як субвенцію з бюджету ОТГ до бюджету Кремінської райдержадміністрації.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, культури і спорту.

 

 

В.о. селищного голови секретар    Н.ГНИЛИЦЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано