Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на списання комунального майна з балансу комунального підприємства «Бараниківське сільське комунальне господарство»

Дата: 02.04.2019 14:29
Кількість переглядів: 1031

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

25 березня 2019 року

смт Красноріченське                                                           № 26/10

 

 

Про надання дозволу на списання

комунального майна

з балансу комунального підприємства

«Бараниківське сільське комунальне господарство»

 

Розглянувши лист вхід від 25.01.2019 р № 12 директора Комунального підприємства «Бараниківський сількомунгосп» про дозвіл на списання аварійних будівель, які знаходяться на балансі підприємства , на розбір і реалізація , керуючись п. 30 ст.26, п. 5 ст. 60, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Бараниківське сільське комунальне господарство» на списання та демонтаж майна, що є комунальною власністю територіальної громади смт Красноріченське та перебуває на балансі комунального підприємства «Бараниківське сільське комунальне господарство» (Додаток 1).

2. Комісії, створеній комунальним підприємством «Бараниківське сільське комунальне господарство», провести списання майна згідно Додатку 1 відповідно до діючого законодавства.

3.Кошти,які надійдуть в результаті реалізації списаного майна, залишаються

у розпорядженні комунального підприємства «Бараниківське сільське комунальне господарство» та витрачаються на часткове погашення заборгованості по заробітній платі та податків.

4. Директору комунального підприємства «Бараниківське сільське комунальне господарство» у місячний термін після закінчення процедури розбирання, демонтажу та оприбуткування подати до селищної ради звіт про списання майна.

5. Зобов’язати директора КП «Бараникіське сельське комунальне господарство» звітувати на черговій сесії про використання коштів , одержаних від реалізації списаного майна.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з

 питань бюджету та фінансів та постійну комісію з питань економічного та соціального розвитку підприємництва, малого і середнього бізнесу, комунальної власності та використання природних ресурсів, екології.

 

 

Селищний голова                           В.ЖУВАКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано