Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Учні Красноріченського ЗЗСО І - ІІІ ступенів Дробот Маргарита та Тарануха Андрій - учасники секцій МАН

Дата: 10.05.2019 15:21
Кількість переглядів: 680

   Учні 10 класу Красноріченського ЗЗСО І- ІІІ ступенів Дробот М. та Тарануха А. декілька років поспіль займаються науково - дослідницькою роботою у секціях МАН, що працюють на базі Красноріченської ЗОШ. Вони  вже мають свої перші досягнення.

 Проекти, якими займається Андрій Тарануха - це "Біологічна роль ферментів у житті людини", "Дослідження якості води селища Красноріченського","Кристали - джерело хімічної магії", "Поліфункціональний вітамін С", "Монокристали як анізотропне фізичне тіло".  Ці роботи він презентував на науково - практичних та науково - технічних конференціях різних рівнів, за що має грамоти та дипломи.  А дослідження  "Кристали - джерело хімічної магії" вийшло друком у науковій збірці. Науковий керівник Андрія - вчитель хімії Красноріченського ЗЗСО І - ІІІ ступенів  Дегтяренко Євгенія Геннадіївна.

   Дробот Маргарита досліджує творчість видатного письменника та філософа Г.С. Сковороди. Свою роботу "Поняття щастя у творчоті Григорія Сковороди" вона захищала на обласному рівні, де посіла ІV місце. Наукові керівники Маргарити - професор Луганського національного університету імені Т.Г.Шевченка -   Пінчук Тетяна Степанівна та вчитель української філології Красноріченського ЗЗСО І- ІІІ ступенів Жувако Любов Вікторівна.

    За результатами V Всеукраїнської науково - технічної конференції "Актуальні проблеми промислового регіону - 2019" готується збірка, у яку ввійдуть роботи обох учнів.

    Так тримати, юні дослідники! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано