Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції

Дата: 31.05.2019 09:56
Кількість переглядів: 632

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

« 20 » травня 2019 р.                                                                             № 27/3

смт Красноріченське

 

Про затвердження Положення про відділ

«Центр надання адміністративних послуг»

Красноріченської селищної ради у новій редакції

 

Керуючись законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", «Про адміністративні послуги», з урахуванням Примірного положення про центр надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 р. №118 (зі змінами), Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 р. №588 (зі змінами) рішенням 19 сесії 2 скликання Красноріченської селищної ради від 19.06.2017 р. «Про затвердження Концепції створення Центру надання адміністративних послуг в Красноріченській об’єднаній територіальній громаді», з метою покращення якості надання адміністративних послуг, Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції (додаток 1).
  2. Положення про Центр надання адміністративних послуг Красноріченської селищної ради, затверджене рішенням селищної ради від 19.06.2017 №19/2, вважати таким, що втратило чинність.
  3. Затвердити Регламент відділу «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції з додатками (додаток 2).
  4. Регламент про Центр надання адміністративних послуг Красноріченської селищної ради, затверджене рішенням селищної ради від 19.06.2017 №19/2, вважати таким, що втратило чинність.
  5. Секретарю Красноріченської селищної ради з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Красноріченської селищної ради.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови О. Березіна.

 

 

КРАСНОРІЧЕНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА              В. ЖУВАКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано