Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про введення в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на надання послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Красноріченської селищної ради від 19.02.2019 р.

Дата: 31.05.2019 13:21
Кількість переглядів: 646

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

26 лютого 2019 року                                                                             №3

смт Красноріченське

 

Про введення в дію рішення конкурсної

комісії щодо визначення переможця

конкурсу на надання послуги з вивезення

твердих побутових відходів на території

Красноріченської селищної ради від 19.02.2019 р.

 

Керуючись пп.6 п. а) ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про відходи», Постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 №1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», та за результатами проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів, виконавчим комітетом Красноріченської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Ввести в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на надання послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Красноріченської селищної ради відповідно до протоколу засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території

Красноріченської селищної ради від 19.02.2019 р. (протокол додається).

2. Визначити комунальне підприємство «Бараниківський сількомунгосп» Красноріченської селищної ради виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Красноріченської селищної ради строком на один рік та селищному голові заключити договір на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Красноріченської селищної ради з комунальним підприємством «Бараниківський сількомунгосп».

3. Комунальному підприємству «Бараниківський сількомунгосп» Красноріченської селищної ради укласти договори на вивезення твердих побутових відходів з власниками або балансоутримувачами житлових будинків, земельних ділянок згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів».

4. Рекомендувати комунальному підприємству «Бараниківський сількомунгосп» Красноріченської селищної ради постійно проводити роботу з підвищення рівня оплати споживачами за отримані послуги з вивезення твердих побутових відходів.

5. Управлінню комунального господарства виконавчого комітету у 10-ти денний термін оприлюднити рішення шляхом його розміщення на сайті Красноріченської селищної ради та на дошках оголошень .

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря виконавчого комітету Гнилицьку Н.М.

 

 

В.о. селищного голови

секретар селищної ради                                    Н.ГНИЛИЦЬКА

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано