Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про здійснення повноважень в сфері державної реєстрації актів цивільного стану

Дата: 28.06.2019 11:01
Кількість переглядів: 617

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

«24» червня 2019 р.                                                                               №28/11

смт Красноріченське

 

Про здійснення повноважень в

сфері державної реєстрації актів

цивільного стану

 

Відповідно до підпункту 5 пункту «б» частини 1 ст..38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 4 частини 2 статті 6 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» та до пунктів 3.2, 3.3, 3.6, 4.2.3, 4.3, 5.4, 5.5, 5.6 Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29.10.2012 року № 1578/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 02.11.2012 року за № 1845/22157, керуючись ст.26 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Покласти відповідальність за проведення належної державної реєстрації актів цивільного стану про народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті, з дотриманням єдиної нумерації по видам актових записів цивільного стану по Красноріченській селищній раді:

для селища Красноріченська - на секретаря виконавчого комітету ради Гнилицьку Наталію Миколаївну;

для населеного пункту Новоолександрівка - на спеціаліста ІІ категорії Новоолександрівського старостинського округу Давиденко Олену Миколаївну;

для населеного пункту Бараниківка - на спеціаліста ІІ категорії Бараниківського старостинського округу Харламову Ірину Володимирівну.

На секретаря виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Гнилицьку Наталію Миколаївну покласти відповідальність за здійснення організаційного і методичного забезпечення та координацію діяльності спеціалістів ІІ категорії для населених пунктів, які ввійшли до складу Красноріченської селищної ради, з питань державної реєстрації актів цивільного стану, забезпечення їх бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та іншою документацією, необхідною для проведення державної реєстрації актів цивільного стану, забезпечення з дотриманням вимог законодавства ведення належного обліку, зберігання та використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану.

 

  1. На час тимчасової відсутності (хвороба, відпустка та інше) секретаря виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Гнилицької Н.М. відповідальність за здійснення делегованих законодавством повноважень щодо державної реєстрації актів цивільного стану та за ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання покладається на відповідальну особу Топчий Світлану Андріївну, або особу визначену розпорядженням селищного голови Красноріченської селищної ради.
  2. На час тимчасової відсутності (хвороба, відпустка та інше) спеціалістів ІІ категорії Давиденко О.М., Харламову І.В. відповідальність за здійснення делегованих законодавством повноважень щодо державної реєстрації актів цивільного стану по населеним пунктам Новоолександрівка, Бараниківка та за ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання покладається на секретаря виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Гнилицьку Н. М.
  3. Покласти відповідальність за проведення державної реєстрації актів цивільного стану про народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті в Держаному реєстрі актів цивільного стану громадян по Красноріченській селищній раді стосовно населених пунктів Новоолександрівка, Бараниківка на секретаря виконавчого комітету Красноріченської селищної ради Гнилицьку Наталію Миколаївну.

5. Контроль даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, прав і обов’язків громадянина, запобігання корупції, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності та етики.

 

В. о селищного голови секретар                             Н. ГНИЛИЦЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано