Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

ЗВІТ про повторне відстеження результативності регуляторного акту «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на території Красноріченської селищної ради на 2019 рік»

Дата: 27.09.2019 11:20
Кількість переглядів: 544

1. Вид та назва регуляторного акта, результативність якого відстежується, дата його прийняття та номер: рішення Красноріченської селищної ради від 27.06.2018 № 12/2  «Про  встановлення  ставок податку  на  нерухоме  майно  відмінне  від  земельної  ділянки  на  території  Красноріченської  селищної  ради на 2019 рік»


2. Назва виконавця заходів з відстеження: відповідальна  постійна комісія з питань регуляторної політики Красноріченської селищної ради.

3. Цілі прийняття акта:
- дотримання вимог Податкового кодексу України в частині встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки;

- зміцнення ресурсної бази селищного бюджету.


4. Виконання заходів з відстеження:  з 23.09.2019 по 27.09.2019 рік.

5. Тип відстеження: повторне відстеження.

6. Методи одержання результатів відстеження: статистичні, аналіз показників результативності  регуляторного акту.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалась результативність, а також способи одержання даних.
Результати відстеження регуляторного акту одержані на підставі аналізу статистичної інформації, а саме: кількості платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки кількості платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та суми надходжень до селищного бюджету від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта: кількість платників податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, кількості платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки не змінилась. Сума коштів, яка надійшла до селищного бюджету с. Красноріченське, за сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки с.Красноріченське за період з 01.01.2019 по 01.09.2019 склала 129761,00 грн., що на 8234,00грн. більше ніж за аналогічний період (з 01.01.2018 по 01.09.2018).


9. Оцінка результатів реалізації регуляторного  акта та ступеня досягнення визначених цілей.
Даний регуляторний акт виконується. Його прийняття надає змогу врегулювати питання встановлення місцевих податків відповідно до чинного законодавства, що в свою чергу, надає можливість місцевому бюджету отримувати надходження від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

 

Красноріченський селищний  голова                                             Жувако В.М.

27 вересня 2019 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано