Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження Переліку адміністративних послуг, Інформаційних та Технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції

Дата: 27.11.2019 11:07
Кількість переглядів: 432

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

« 17 » травня 2019 року

смт Красноріченське                                                                           № 1

 

Про затвердження Переліку адміністративних

послуг, Інформаційних та Технологічних карток

адміністративних послуг, які надаються через

відділ «Центр надання адміністративних послуг»

Красноріченської селищної ради у новій редакції

 

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», враховуючи Примірне положення про центр надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 р. №118 (зі змінами), Примірний регламент центру надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 р. №588 (зі змінами), з метою створення доступних та зручних умов для реалізації та захисту прав, свобод і законних інтересів громадян та суб’єктів господарювання щодо отримання адміністративних послуг та керуючись статтею 40, п. 2 ч. 2 ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції (додаток 1).
  2. Затвердити Інформаційні картки адміністративних послуг відділу «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції згідно з додатком 2.
  3. Затвердити Технологічні картки адміністративних відділ «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції згідно з додатком 3.
  4. Секретарю Красноріченської селищної ради з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Красноріченської селищної ради.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови О. Березіна.

 

 

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА                       В. ЖУВАКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано