Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАРАНИКІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ» КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 27.11.2019 11:28
Кількість переглядів: 608

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

« 28 » серпня 2019 р.                                                                    № 30 /9

 смт Красноріченське

 

Про проведення конкурсу на заміщення

вакантної посади директора

КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАРАНИКІВСЬКИЙ ЗАКЛАД

ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ»

КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

Керуючись наказом Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 року № 291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти» (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 16 квітня 2018 р. за № 454/31906), рішенням сесії Красноріченської селищної ради №/ від 28.08.2019 року «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Красноріченської селищної ради» селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

 1. Оголосити проведення конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАРАНИКІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ» КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

 2. Для проведення конкурсу на посаду директора (керівника) зазначеного закладу загальної середньої освіти затвердити склад конкурсної комісії який додається(додаток 1) та Положення про порядок проведення конкурсу на посаду директора (керівника) закладу загальної середньої освіти, що додається. (додаток 2)

 3. Конкурс на посаду директора (керівника) КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАРАНИКІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ» КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ здійснити відповідно до «Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Красноріченської селищної ради» .

 4. Конкурсній комісії:

 4.1. Протягом тридцяти календарних днів, з 02 .09.2019 року по 01.10.2019 року, здійснити прийом і розгляд документів претендентів на посаду директора (керівника) КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАРАНИКІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІСТУПЕНІВ» КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, перелік документів, що подаються претендентами для участі в конкурсі, додається (додаток 3)

 4.2. Уповноваженій особі, спеціалісту ІІ категорії Красноріченської селищної ради, Савченко Н.В. надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі.

 4.3. У п’ятиденний термін після закінчення строку подачі заяв претендентами, з 02.10.2019р. по 06.10.2019р., завершити роботу по допуску до участі в конкурсі кандидатів на посаду директора (керівника)та перевірити подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам. Оприлюднити на веб-сайті Красноріченської селищної ради перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі.

 4.4. Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснити у два етапи за результатами:

  1. 07.10.2019р. - перевірки кандидатів на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти у формі письмового тестування та перевірки професійних компетентностей шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
  2. 08.10.2019р. – шляхом публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

 4.4. Подати обґрунтовані пропозиції Красноріченській селищній раді про укладення контракту та призначення на посаду кандидата 10.10.2019 року та оприлюднити результати конкурсу на веб-сайті Красноріченської селищної ради.

 

 6. Контроль даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту.

 

 

Селищний голова               В.М.ЖУВАКО

Додаток 1

Додаток 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано