Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про внесення змін до рішення Красноріченської селищної ради №27/3 від 20.05.2019 р. «Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг»

Дата: 27.11.2019 11:49
Кількість переглядів: 484

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 ТРИДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

10 жовтня 2019 р.                                                                                   № 31/6

смт Красноріченське

 

Про внесення змін до рішення

Красноріченської селищної ради

№27/3 від 20.05.2019 р.

«Про затвердження Положення

про відділ «Центр надання

адміністративних послуг»

 

 На підставі Закону України «Про адміністративні послуги», з урахуванням Примірного положення про центр надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 р. №118 (зі змінами), Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 р. №588 (зі змінами) рішенням 19 сесії 2 скликання Красноріченської селищної ради від 19.06.2017 р. «Про затвердження Концепції створення Центру надання адміністративних послуг в Красноріченській об’єднаній територіальній громаді», з метою покращення якості надання адміністративних послуг, керуючись п. 4 статті 54 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Красноріченська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Красноріченської селищної ради у новій редакції шляхом викладення у новій редакції (додаток 1).
  2. Положення про Центр надання адміністративних послуг Красноріченської селищної ради, затверджене рішенням селищної ради від 20.05.2019 №27/3, вважати таким, що втратило чинність.
  3. Секретарю Красноріченської селищної ради з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Красноріченської селищної ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань законності, прав і обов’язків громадянина, запобігання корупції, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності та етики.

 

 

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА                В. ЖУВАКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано