Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження форм розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, комунальні послуги, що додаються до заяв суб’єктів господарювання, які подаються на встановлення до виконавчого комітету Красноріченської

Дата: 23.01.2020 08:56
Кількість переглядів: 629

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 24 липня 2019 року

 смт Красноріченське                                                                                       № 2

 

 Про затвердження форм розрахунків

тарифів на теплову енергію, її виробництво,

транспортування та постачання, комунальні

послуги, що додаються до заяв суб’єктів господарювання,

 які подаються на встановлення до виконавчого комітету

 Красноріченської селищної ради

 

 Заслухавши та обговоривши інформацію про необхідність затвердження форм розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, комунальні послуги, що додаються до заяв суб’єктів господарювання, які подаються на встановлення до виконавчого комітету Красноріченської селищної ради, на виконання Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 No 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», керуючись ст.ст.11, 27, 28, 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою КМУ від 01.06.2011 No 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», ст.5 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закон України «Про теплопостачання», виконавчий комітет Красноріченської селищної ради.

 

ВИРІШИВ:

 

 1. Затвердити Форми розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, комунальні послуги, що додаються до заяв суб’єктів господарювання які подаються на встановлення до виконавчого комітету Красноріченської селищної ради. (Додатки 1-44).

 2.Суб’єктам господарювання під час подачі розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення дотримуватись Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року No239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення».

 3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника селищного голови Красноріченської селищної ради Дробота О. М.

 

Селищний голова                  В. М. ЖУВАКО

Додатки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано