Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про утворення комісії з питань використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщення для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезп

Дата: 23.01.2020 09:02
Кількість переглядів: 570

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 24 липня 2019 року

 смт Красноріченське                                                                             № 9

 

Про утворення комісії з питань

 використання субвенції з державного

бюджету місцевим бюджетам на проектні,

будівельно-ремонтні роботи, придбання житла

та приміщення для розвитку сімейних та інших

 форм виховання, наближених до сімейних, та

забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.

 

 Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 616 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877», з метою формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні субвенції за напрямами, передбаченими пунктом 4 Порядку та умов, і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, відповідно до підпункту 4 пункту „б” частини першої статті 34, частини першої статті 52, частини шостої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Красноріченської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

 1. Утворити селищну комісію з питань розподілу та використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (далі – Комісія) як консультативно-дорадчий орган виконавчого комітету Красноріченської селищної ради та затвердити її склад (додається).

 2. Затвердити Положення про селищну комісію з питань розподілу та використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (додається).

 3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Березіна О.О.

 

 

Селищний голова                  В. М. ЖУВАКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано