Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав

Дата: 23.01.2020 10:20
Кількість переглядів: 495

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 18 вересня 2019 року

 смт Красноріченське                                                                              № 1

 

 Про надання висновку про

 доцільність позбавлення

 батьківських прав

 

         Розглянувши заяву вхід. № 02-24/459 від 10.09.2019 р громадянки Куницького Олександра Анатолійовича, який зареєстрований за адресою: Луганська область, Кремінський район, смт Красноріченське пров. Луговий, буд. 11 про надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Куницьку Ольгу Олександрівну, гр. Жилькова Олександра Ігоровича-мати та батька відповідно їх малолітньої доньки, Жилькової Кіри Олександрівни, 2015 р.н., беручи до уваги долучені документи, враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини Красноріченської селищної ради, керуючись п.2ч.1ст.164 та ст.258 Сімейного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись п.4б ст. 34 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Красноріченської селищної ради

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Надати Куницькому Олександру Анатолійовичу висновок до суду про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Куницьку Ольгу Олександрівну, гр. Жилькова Олександра Ігоровича – мати та батька відповідно їх малолітньої доньки, Жигулькової Кіри Олександрівни, 2015 р.н., у зв’язку з тим, що вони ухиляються від виконання батьківських обов’язків.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника з питань діяльності виконавчих органів влади Березіна О.О.

 

 

Селищний голова                  В. ЖУВАКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано