Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання висновку про доцільність призначення опікунів

Дата: 23.01.2020 10:27
Кількість переглядів: 541

Україна

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської Області

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 від «31» жовтня 2019 р.                                                                                 № 1

 смт. Красноріченське

 

Про надання висновку

про доцільність призначення опікунів

 

         Розглянувши заяву гр. Куницького Олександра Анатолійовича, гр. Куницької Лариси Вікторівни, які проживають за адресою, смт. Красноріченське, пров. Луговий, б. 11, про надання висновку про доцільність їх призначення опікунами над Жильковою Кірою Олександрівною, 2015 р.н., беручи до уваги долучені документи, враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини Красноріченської селищної ради, керуючись п. 4 делегованих повноважень статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 55, 56, 63 Цивільною кодексу України, Правил опіки і піклування, затверджених Наказом Державного комітету України у справах молоді, Міністерства освіти України, Міністерства здоров’я України, Міністерства праці га соціальної політики України від 26.05.1999 року № 34/166/131 /88, виконавчий комітет селищної ради

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок про доцільність встановлення опіки над Жильковою Кірою Олександрівною, 2015 р.н., в разі визнання судом позбавлення батьківських прав гр. Куницьку Ольгу Олександрівну, гр. Жилькова Олександра Ігоровича – матері та батька відповідно, у зв’язку з тим, що вони ухиляються від виконання батьківських обов’язків.

2. Визнати доцільним призначити опікунами над Жильковою Кірою Олександрівною її діда та бабу – Куницького Олександра Анатолійовича та Куницьку Ларису Вікторівну відповідно.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника з питань діяльності виконавчих органів влади Березіна О.О..

 

 

Селищний голова               В. ЖУВАКО

Додаток 1

Додаток 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано