Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

«Про заборону продажу та використання піротехнічних та феєрверочних виробів на території Красноріченської об’єднаної територіальної громади

Дата: 23.01.2020 10:39
Кількість переглядів: 746

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ № 3

 08 січень 2020 року

смт Красноріченське

 

 «Про заборону продажу та

 використання піротехнічних та

феєрверочних виробів на території

Красноріченської об’єднаної

територіальної громади

 

 Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03 серпня 2011 року №839 «Про затвердження Технічного регламенту піротехнічних виробів», статтею 24 ЗаконуУкраїни «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя  населення», керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради та з метою забезпечення громадського порядку та попередження нещасних випадків Виконавчий комітет Красноріченської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

 1. Заборонити використання та продажу піротехнічних і феєрверочних виробів у громадських місцях, прибудинкових територіях, у приватних садибах, на вулицях, у місцях масових скупчень громадян, у закладах торгівлі, поблизу дошкільних, позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Красноріченської ОТГ.

 2. Власникам закладів ресторанного господарства під час проведення святкових заходів забезпечити дотримання вимог ст. 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та не допускати на території підпорядкованих об’єктів проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів.

 3. Дільничному інспектору поліції вжити заходів щодо забеспечення дотримання даного рішення (в межах компетенції) та посилити роботу щодо притягнення до адміністративної відповідальності осіб, що вчиняють правопорушення, передбачені ст. 182, 195 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

4. Дане рішення оприлюднити на офіційному веб – сайті Красноріченської селищної ради

 5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на селищного голову

 Красноріченської селищної ради Жувако В.М.

 

 

Селищний голова                  В. ЖУВАКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано