Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва – фізичних осіб які здійснюють підприємницьку діяльність без створення юридичної особи на 2021 рік

Дата: 04.03.2020 08:36
Кількість переглядів: 516

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту  

 

Керуючись ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Красноріченська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення селищної ради  «Про встановлення ставок  єдиного  податку  для  суб’єктів  малого підприємництва – фізичних  осіб які здійснюють  підприємницьку  діяльність  без  створення  юридичної  особи  на 2021 рік» .

та аналізу його регуляторного впливу на розвиток Красноріченської селищної територіальної громади на офіційному веб-сайті Красноріченської селищної ради в мережі Інтернет –https://krasnorichenska-gromada.gov.ua/ в розділі  Регуляторна  політика – Проекти регуляторних  актів та АРВ  до них,  на  дошці  оголошень  територіальної громади.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються в письмовому вигляді протягом 30 (тридцяти) днів з дати опублікування проекту рішення та аналізу регуляторного впливу за адресою: 92913, вул.Центральна 20, смт Красноріченське, т. 06454-9-30-34.

e-mail: kr-sovet@ukr.net

 

 

 04 березня 2020 року

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано