Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Звіт про Базове відстеження регуляторного акту, а саме проекту рішення Красноріченської селищної ради «Про затвердження ставок та пільг із сплати земельного податку в адміністративних межах Красноріченської селищної ради на

Дата: 27.03.2020 16:51
Кількість переглядів: 528

Базове  відстеження

регуляторного акту, а саме проекту рішення Красноріченської селищної               ради  «Про затвердження  ставок та пільг із сплати  земельного  податку в  адміністративних  межах  Красноріченської  селищної  ради  на  2021  рік».

 

            Відстеження щодо  результативності даного  регуляторного  акту буде  покладено на розробника, тобто на Красноріченську  селищну  раду.

 

Цілі  прийняття: забезпечення відповідних  надходжень до  селищного  бюджету та дотримання  вимог діючого  законодавства, відкритість процедури,  прозорість дій  органу місцевого  самоврядування при вирішенні питань,  пов’язаних  з  встановленням  розмірів  земельного податку за  земельні ділянки в межах територіальної  громади Красноріченської селищної ради.

Строк  виконання заходів з відстеження: до набрання чинності  регуляторного акту з  20.03.2020 по 27.03.2020 року.

     Повторне  відстеження планується здійснити не пізніше трьох місяців до дня  закінчення чинності цього регуляторного акту.

     Тип  відстеження:  Базове.

     Методом  одержання  регуляторного  акту є: інформація  контролюючих органів,  статистичні дані.

Дані  та припущення, на основі  яких  відстежувалася  результативність, а також способи одержання даних:

  • сума надходжень від  сплати земельного  податку за земельні  ділянки з прийняттям цього регуляторного  акту.
  • Кількість суб’єктів, на  яких поширюватиметься дія акту;
  • Рівень  проінформованості суб’єктів господарювання,  населення з основних положень акту.

 

Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей:  планується  стабільне надходження  податку за земельні ділянки до селищного  бюджету  в залежності від  кількості здання в оренду земельних ділянок, які  підлягають оподаткуванню та зміни  законодавства. Додаткового фінансування введення  в  дію запропонованого НПА не потребує.

З метою  обговорення,  отримання пропозицій  та  зауважень проект даного рішення  разом із додатком та аналізом регуляторного впливу оприлюднені на дошці  оголошень в приміщенні Красноріченської селищної  ради та на сайті Красноріченської ОТГ https://krasnorichenska-gromada.gov.ua/ про  що у  газеті  «Кремінщина» №19-20 (9217-9218) 07.03.2020 року,  надане  оголошення.

     У  термін,  передбачений  для  обговорення  проекту рішення,  до розробника  проекту,  виконкому  Красноріченської  селищної  ради  пропозицій  та зауважень не  надходило.

 

 

 

В.о. Селищного  голови секретар                     Н. Гнилицька

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано