Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Звіт про Базове відстеження регуляторного акту, а саме проекту рішення Красноріченської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на території Красноріченської селищної ра

Дата: 27.03.2020 16:57
Кількість переглядів: 438

Базове  відстеження

регуляторного акту, а саме проекту рішення Красноріченської селищної               ради  «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на  території  Красноріченської  селищної  ради  на 2021 рік.»

            Відстеження щодо  результативності даного  регуляторного  акту буде  покладено на розробника, тобто на Красноріченську  селищну  раду.

Цілі  прийняття: забезпечення відповідних  надходжень до  селищного  бюджету та дотримання  вимог діючого  законодавства, відкритість процедури,  прозорість дій  органу місцевого  самоврядування при вирішенні питань,  пов’язаних  з  встановленням  ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  територіальної  громади Красноріченської селищної ради.

Строк  виконання заходів з відстеження: до набрання чинності  регуляторного акту з  20.03.2020 по 27.03.2020 року.

     Повторне  відстеження планується здійснити не пізніше трьох місяців до дня  закінчення чинності цього регуляторного акту.

     Тип  відстеження:  Базове.

     Методом  одержання  регуляторного  акту є: інформація  контролюючих органів,  статистичні дані.

Дані  та припущення, на основі  яких  відстежувалася  результативність, а також способи одержання даних:

  • сума надходжень від  сплати за нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки з прийняттям цього регуляторного  акту.
  • Кількість суб’єктів, на  яких поширюватиметься дія акту;
  • Рівень  проінформованості суб’єктів господарювання,  населення з основних положень акту.

Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей:  планується  стабільне надходження податку за нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки до селищного  бюджету  в залежності від  кількості нерухомого майна суб’єктів, які  підлягають оподаткуванню та зміни  законодавства. Додаткового фінансування введення  в  дію запропонованого НПА не потребує.

      З метою  обговорення,  отримання пропозицій  та  зауважень проект даного рішення  разом із додатком та аналізом регуляторного впливу оприлюднені на дошці  оголошень в приміщенні Красноріченської селищної  ради та на сайті Красноріченської ОТГ https://krasnorichenska-gromada.gov.ua/ про  що у  газеті  «Кремінщина» №19-20 (9217-9218) 07.03.2019 року,  надане  оголошення.

     У  термін,  передбачений  для  обговорення  проекту рішення,  до розробника  проекту,  виконкому  Красноріченської  селищної  ради  пропозицій  та зауважень не  надійшло.

 

 

 

В.о. Красноріченського селищного голови  секретар                     Н. Гнилицька


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано