Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо івентаризації земельної ділянки єдиним масивом для передачі в оренду ФГ «Переможець»

Дата: 06.07.2020 15:40
Кількість переглядів: 402

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ, ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

«12» травня  2020  року                                                                  №36/46

                     смт Красноріченське

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою щодо

івентаризації земельної ділянки єдиним масивом

для передачі в оренду ФГ «Переможець»

 

 

            Розглянувши заяву № 137 від 09.04.2020 ФГ «Переможець», розташованого за адресою: смт. Красноріченське, вул. Калинова, буд. 1, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки єдиним масивом (солончаки), для передачі в оренду, керуючись п. к. ст. 12, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, п.п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Красноріченської селищної ради

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати дозвіл виконкому Красноріченської селищної ради, на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки єдиним масивом, угіддя – солончаки, загальною площею – 44,5 га, як землі запасу (код КВЦПЗ 16.00) комунальної власності, яка за даними Державного земельного кадастру враховується за межами населених пунктів  на території Красноріченської селищної ради Кремінського району Луганської області, із земель які відповідно до ст. 7 частина четверта Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», не підлягають розподілу між власниками земельних часток (паїв) та підлягають передачі у комунальну власність територіальної громади селища, на території якої вони розташовані.
  2. Замовити у суб’єкта господарювання, який має право на проведення робіт із землеустрою відповідно до Закону, розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації вказаної земельної ділянки.
  3. Технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель подати на розгляд та затвердження в установленому порядку.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва.

 

 

 

            Селищний  голова                                                                   Віталій ЖУВАКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано