Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Круглий стіл «Моделювання ефективної фінансової діяльності органів місцевого самоврядування ОТГ в умовах децентралізації»

Дата: 17.08.2020 22:30
Кількість переглядів: 2849

Фото без опису
17 серпня 2020 року в Ресурсному центрі Красноріченської селищної ради за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру відбувся круглий стіл «Моделювання ефективної фінансової діяльності органів місцевого самоврядування ОТГ в умовах децентралізації. Консолідований підхід». Представники робочої групи утвореної розпорядженням в.о.голови від 18.07.2020 № 77 під керівництвом заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олега Березіна та учасники заходу обговорили існуючі проблеми та можливості посилення місцевого потенціалу.

Фото без опису

Експерт-консультант з питань управління місцевими фінансами проекту Ігор Дорош презентував напрями побудови в громадах власних підходів ефективної фінансової діяльності та ознайомив учасників із цифровими інструментами для полегшення етапів збору та опрацювання даних. За результатами оцінки фінансового менеджменту робочою групою побудовано матрицю SWOT-аналізу та напрацьовано проект плану дій з покращення фінансової діяльності в громаді. «Впевнений, що запропонована методологія та надані інструменти оцінки і модернізації фінансового менеджменту допоможуть громаді у розбудові спроможної системи управління місцевими фінансами, що незабаром має забезпечити й зростання рівня її соціально-економічного розвитку» - зазначив експерт.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано