Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «Красноріченська АЗПСМ» Красноріченської селищної ради

Дата: 19.08.2020 10:01
Кількість переглядів: 903

Красноріченською селищною радою прийнято рішення про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Красноріченська АЗПСМ» Красноріченська селищної ради.

Пропозиції (в письмовому вигляді згідно п.11 затвердженого Порядку) щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Красноріченської селищної ради протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення.

Інформацію про пакет необхідних документів для участі у конкурсі, кваліфікаційні вимоги щодо директора комунального медичного закладу тощо можна отримати після формування персонального складу конкурсної комісії за адресою смт. Красноріченське, вул..Центральна,20 виконавчий комітет Красноріченської селищної ради.

 

Правові підстави проведення конкурсу: Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення Красноріченської селищної ради 39 чергової сесії VII скликання від 18.08.2020 року №39/6 «Про оголошення  проведення конкурсу на заміщення вакантної посади  директора  КНП «Красноріченська  АЗПСМ» Красноріченської  селищної ради

розпорядження селищного голови від 19.08.2020 року №99 «Про створення  конкурсної комісії для  проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника КНП ««Красноріченська АЗПСМ» Красноріченської  селищної ради

Найменування  закладу: комунальне некомерційне підприємство  «Красноріченська  АЗПСМ» Красноріченської  селищної ради

Юридичне / фактичне місцезнаходження підприємства:

92913, смт Красноріченське, вул. Калинова, буд.1 

92913, смт Красноріченське, вул. Калинова, буд.1

Основні напрями його діяльності з додержанням вимог законодавства про інформацію з обмеженим доступом: 

Коди КВЕД 86.20 Загальна медична практика.

Згідно статуту:

-надання первинної медичної допомоги та здійснення управління медичним обслуговуванням населення, що постійно проживає (перебуває) на території Красноріченської об’єднаної територіальної громади Кремінського  району  Луганської області, але не  обмежуючись вказаним  населеним  пунктом, а також вжиття заходів з профілактики захворювань населення та підтримки громадського здоров'я.

Статут, структура  закладу.

Кошторисні призначення для  фінансового забезпечення діяльності  закладу:

Загальний  фонд – 1241957,00 грн.

Спеціальний фонд - 0 грн.

 

Дата початку приймання документів для участі у конкурсі:20.08.2020 р.

 

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі: 07.09.2020 року (з дотриманням умов п.32 затвердженого Порядку)

 

Адреса приймання документів для участі в конкурсі: 92913, смт Красноріченське, вул.. Центральна, 20, прийомна

 

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок – тел. 0992762178,  на офіційному сайті  Красноріченської селищної ради(тема: Конкурс керівника закладу охорони здоров’я).

 

Перелік документів, що подаються претендентом для  участі в конкурсі:

  1.  копію паспорта громадянина України;
  2. письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;
  3. резюме у довільній формі;
  4. автобіографію (у випадках, визначених законодавством);
  5. копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи (завірена належним чином);
  6. згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;
  7. конкурсну пропозицію обсягом не більше 5 сторінок друкованого тексту (формат А4) в паперовій формі;
  8. довідку МВС про відсутність судимості;
  9.  медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;
  10.  попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;
  11.  заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;
  12.  підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2019 рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації, підвищення кваліфікації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

 

Кваліфікаційні вимоги: 

- вища освіта  ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності в галузі  знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я».

- стаж роботи - не менше 3-х років стажу за основною спеціальністю або одного року на керівних посадах».

 

Вимоги до конкурсної пропозиції :

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три-п’ять років), в якому передбачаються:

- план реформування підприємства протягом одного року;

- заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

- пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства;

- пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності підприємства.

 

Умови  оплати праці керівника із зазначенням істотних умов контракту:

Посадовий оклад за тарифікаційним розрядом керівника підприємства складає 14000 гривень, підвищується з урахуванням кваліфікаційної категорії. За рішенням органу управління встановлюються надбавки та доплати у відповідності до чинного законодавства. З керівником заключається  контракт за типовою формою згідно постанови Кабінету Міністрів України  від 16.10.2014 №642.

 

Дата проведення  конкурсу:

08.09.2020 р. об  14.00 год. – засідання конкурсної комісії  щодо розгляду заяв претендентів  і доданих до них матеріалів (ресурсний центр);

09.09.2020 р.  об  14.00 год. – засідання конкурсної комісії з заслуховуванням конкурсних пропозицій учасників конкурсу, проведення з ними співбесіди та здійснення шляхом голосування відбору з числа учасників конкурсу однієї кандидатури,  яка відповідає встановленим вимогам – переможця конкурсу.

 

Місце  проведення  конкурсу, співбесіди: смт Красноріченське, вул..Центральна,20

Довідки можна отримати за телефоном 0992762178 , на сайті  Красноріченської селищної ради в розділі вакансії на заміщення посад.

 

Рішення з додатками

 

Конкурс завершено

Протокол №1

Протокол №2

Протокол №3

Подання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано