Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Протокол № 5

Дата: 03.09.2020 14:51
Кількість переглядів: 379

Протокол 5

засідання комісії ТЕБ та НС Красноріченської селищної ради

 

 3 вересня    2020 року                                                                                  

смт. Красноріченське                                                                                                                   

 

 Присутні члени комісії: Жувако Віталій Миколайович, Дробот Олег Миколайович, Гнилицька Наталья Миколаївна, Березін Олег Олександрович, Анголенко Микола Миколайович, Бірюченкська Тетяна Михайлівна.

Відсутні члени комісії: Каламбет Алла Григорівна, Несмашна Тетяна Іванівна, Сітніков Владислав Володимирович.

 

Запрошені:_______________________________________________________

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

           

І.  Про  заходи із протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом   SARS-CoV-2 та посилення протиепідемічних заходів на територій ОТГ.  

 

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                             

           Доповідь (голови Красноріченської селищної ради Жувако Віталія Миколайовича, який довів до відома членів комісії про необхідність посилення протиепідемічних заходів на територій ОТГ у зв’язку з виявленням на території громади клінічно підтвердженого випадку на захворювання причиненого коронавірусом   SARS-CoV-2.)

           За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія вирішила:                 

  1. З 03 вересня 2020 Відділу освіти Красноріченської селищної ради розробити порядок дій з посилення заходів у закладах  дошкільної  та шкільної освіти на період карантину у зв’язку з погіршенням протиепідеміологіческої ситуації пов’язаної з поширенням короновірусної хвороби COVID-19 та дотримуватись правил затверджених головним державним санітарним лікарем України.

    Обмежити доступ сторонніх осіб на територію навчальних закладів.

  1. З 03 вересня 2020 посилити заходи з дотримання протиепідеміологіческої ситуації пов’язаної з поширенням короновірусної хвороби COVID-19  на території Красноріченської ОТГ у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності режиму роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв. метрів площі торгівельного (операційного) залу за умов дотримання дистанції між ними як 1,5 метра із встановленням суспільних позначок.                                     
  2. Головному управлінню Держпродспоживслужби у Луганській області, головному управлінню Національної поліції у Луганській області забезпечити проведення регулярних моніторингових перевірок щодо дотримання суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптованого карантину у в зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації на території громади.
  3. Головному управлінню ДСНС України у Луганській області провести обробку місць масового скупчення людей дезінфікуючими засобами, продовжити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності дотримання заходів запобігання захворювання та подальшого поширення короновірусної хвороби COVID-19.
  4. З 03 вересня 2020 року ввести обмеження щодо перебування громадян у приміщеннях селищної ради та старостинських округах Красноріченської ОТГ при необхідності ввести дистанційне обслуговування.
  5. Заборонити проведення з 03 вересня 2020 року до 18 вересня2020 року проведення усіх культурно-масових розважальних заходів на території Красноріченської ОТГ, торгівлю продовольчими та промисловими товарами в несанкціонованих місцях.
  6. Керівникам закладів первинної медико-санітарної допомоги посилити заходи (у тому числі із застосуванням електронного сервісу «дій вдома») щодо проведення протиепідеміологічного розслідування, обстеження та контролю в осередках поширення короновірусної хвороби COVID-19.
  7. Оприлюднити рішення комісій на офіційному сайті Красноріченської селищної ради та довести його до відома всіх виконавчих органів керівників комунальних закладів, установ Красноріченської селищної ради.

 

                                                                        Термін:  з 03.09.2020 року

                                                                                     

         

Голова комісії                                                             Віталій ЖУВАКО

 

 

Секретар комісії                                                     Наталя ГНИЛИЦЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано