Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання повної цивільної дієздатності

Дата: 10.09.2020 10:01
Кількість переглядів: 626

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

                 11 серпня  2020 року

  смт  Красноріченське                                                                               № 10

 

Про надання повної

цивільної дієздатності

 

             Розглянувши заяву гр. Безродної Маргарити Анатоліївни, 26.01.2004 року народження, яка проживає за адресою: пл. Соборна, 13, смт. Красноріченське, Кремінський район, Луганська область про надання рішення Про надання повної цивільної дієздатності для оформлення соціальних виплат у зв'язку з вагітністю.

             Гр. Безродна Маргарита Анатоліївна, 26.01.2004 року народження, яка проживає за адресою: пл. Соборна, 13, смт. Красноріченське, Кремінський район, Луганська область, вагітна і перебуває на обліку по вагітності в КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської міської ради», про що свідчить довідка № 53 видана 10.07.2020 року Для призначення і виплат державної допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами жінкам, які не зареєстровані в системі загальнообов'язкового  державного соціального страхування.

             Гр. Безродна Маргарита Анатоліївна,26.01.2004 року народження, звернулася до Центру надання адміністративних послуг Красноріченської селищної ради з питання оформлення матеріальних виплат у зв'язку з вагітністю але їй було відмовлена, оскільки гр. Безродна Маргарита Анатоліївна,26.01.2004 року народження є неповнолітньою особою і не набула повної цивільної дієздатності. На даний момент гр. Безродна Маргарита Анатоліївна,26.01.2004 року народження, не отримує жодних матеріальних виплат по вагітності.

            Надані документи, заява матері, гр. Шевченко Світлани Василівни, 02.04.1969 року народження, про те, що вона не зеперечує проти надання її неповнолітній доньці,гр. Безродній Маргариті Анатоліївні,26.01.2004 року народження, рішення про набуття повної цивільної дієздатності, свідчать про можливість надання гр. Безродній Маргариті Анатоліївні,26.01.2004 року народження рішення про набуття нею повної цивільної дієздатності.

            Керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 17,п.1,2 статті 19 Сімейного Кодексу України, статтею 35 Цивільного Кодексу України, статтями 8,12,13 Закону України «Про охорону дитинства», виконавчий комітет Красноріченської  селищної ради

ВИРІШИВ:

1.Надати гр Безродної Маргарити Анатоліївни, 26.01.2004 року народження, рішення про те, що вона набула повної цивільної дієздатності.

2. Контроль за виконанням данного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Красноріченської селищної ради Безлюдько Ірину Павлівну.

 

Селищний голова                                                 Віталій    ЖУВАКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано