Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

«Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що знаходяться в спільій власності сіл, селищ Красноріченської селищної ради. Про затвердження Типового договору оренди майна спільної власності територіальних грома

Дата: 18.09.2020 11:21
Кількість переглядів: 493

Звіт про повторне  відстеження

Результативності регуляторного акту рішення Красноріченської селищної               ради  «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що знаходяться в спільій власності сіл, селищ Красноріченської селищної ради. Про затвердження  Типового договору оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Красноріченської селищної ради»

          Вид регуляторного акту: рішення селищної ради «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що знаходяться в спільній власності сіл, селищ Красноріченської селищної ради. Про затвердження  Типового договору оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Красноріченської селищної ради»

Дата прийняття: 24.06.2019 рік.

Номер: 28/4

Назва виконавця заходів з відстеження: Красноріченська селищна рада.

Цілі  прийняття регуляторного акта: підвищення прозорості і відкритості процедури розрахунку і порядку використання плати за оренду окремого індивідуально – визначеного комунального майна та розміри орендних ставок за використання комунального майна, упорядкування процесу розрахунку, ефективне використання вільних площ та поповнення селищного бюджету.

Строк  виконання заходів з відстеження: через рік після набрання чинності  регуляторного акту з  07.09.2020 по 18.09.2020 року.

     Періодичне  відстеження планується здійснити через 3 роки після проведення повторного відстеження.

     Тип  відстеження:  Повторне.

     Методи  одержання  результативності відстеження: статистичний.

Дані  та припущення, на основі  яких  відстежувалася  результативність, а також способи одержання даних: результативність регуляторного акту проводилось на підставі надходження кількості діючих договорів оренди, розміру надходження коштів від оренди комунального майна, заборгованості по сплаті орендної плати, кількості претензій та судових справ щодо сплати заборгованості за оренду комунального майна.

Кількісні та якісні значення показників результативності:

1 Кількість діючих договорів оренди- 6 в 2019році  8

2 Надходження коштів від оренди комунального майна ( тис. грн.) 24 420 в 2019 році  29 528 тис грн

Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей: прийняте рішення дало змогу контролювати надходження коштів від орендарів.

     Аналіз встановив, що прийнятий регуляторний акт вплинув на покращення. Перегляд або скасування регуляторного акту є недоцільним.

 

      Селищний голова                                                      Віталій ЖУВАКО

18 вересня 2020 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано