Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Красноріченська селищна рада Кремінського району Луганської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад головного спеціаліста Красноріченської селищної ради,головного спеціаліста Красноріченської селищної ради .

Дата: 31.08.2021 16:00
Кількість переглядів: 827

Красноріченська селищна рада Кремінського району Луганської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад головного спеціаліста Красноріченської селищної ради,головного спеціаліста Красноріченської селищної ради .

Участь у конкурсі можуть брати громадяни України, які мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 3 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4х6;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Документи подавати до Красноріченської селищної ради протягом 30 календарних днів з дня розміщення оголошення на офіційному сайті  (до 29 вересня  2021року.) Красноріченської селищної ради за адресою: смт Красноріченське,вул. Центральна20, приймальня.

Довідки за номером телефону: 0992762178.

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано