Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про передачу в оренду без проведення конкурсу нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади

Дата: 28.12.2020 14:24
Кількість переглядів: 514

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОКОВА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

«12» жовтня  2020 р.                                                                                 №40 /2

смт. Красноріченське

Про передачу в оренду без проведення конкурсу

нежитлових приміщень комунальної власності

територіальної громади

 

З метою своєчасного та якісного надання послуг з теплопостачання КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "БАРАНИКІВСЬКА ГІМНАЗІЯ" КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, за адресою с.Бараниківка кв.Гагаріна, 5 та КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ"ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) "СОНЕЧКО", за адресою , с.Бараниківка, кв. Гагаріна, 13 враховуючи рішення виконавчого комітету від 15.11.2019 року № 1 «Про погодження тарифу на теплову енергію для бюджетних установ смт. Красноріченське, яку надає ПП Рубіжанський Залізобетон», керуючись ст. 26,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Законом України «Про теплопостачання», керуючись ч.5 ст.,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.5 та ст.9 Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Законом України «Про теплопостачання»,

Красноріченська селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати ПП «Рубіжанський залізобетон» в оренду для надання послуг у теплопостачанні для КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "БАРАНИКІВСЬКА ГІМНАЗІЯ" КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, за адресою с.Бараниківка кв.Гагаріна, 5 та КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) "СОНЕЧКО", розташоване за адресою: Луганська область, Кремінський район, с.Бараниківка, кв. Гагаріна, 13, приміщення котельні за адресою Луганська область, Кремінський район с.Бараниківка, кв-л Гагаріна, 22,  на пільгових умовах, а саме з орендною платою 0,00 гривня в рік, строком на 2 роки 11 місяців.

 

  1. Відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради в особі начальника в місячний термін укласти договори оренди.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань економічного та соціального розвитку підприємництва, малого і середнього бізнесу, комунальної власності та використання природних ресурсів, екології.

 

 

Селищний голова                                         Віталій ЖУВАКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано