Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання повноважень директору КЗ «КРАСНОРІЧЕНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 28.12.2020 14:36
Кількість переглядів: 406

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ   КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ

СОРОКОВА  СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

«12»  жовтня 2020 р.                                                                      № 40 /10

смт Красноріченське

 

Про надання повноважень директору

КЗ «КРАСНОРІЧЕНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ»

КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

          

 

      З метою оптимізації та упорядкування мережі закладів загальної середньої освіти, на виконання  рішення сесії Красноріченської селищної ради від 24.12.2019 р. № 33/5  «Про реорганізацію шляхом приєднання, пониження ступеню та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАРАНИКІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ» КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ», рішення  сесії Красноріченської селищної ради від 24.12.2019 р. № 33/2  «Про створення  Красноріченського освітнього округу», рішення сесії Красноріченської селищної ради від 18.08.2020 р. № 39/16 «Про зміну найменування закладу освіти Красноріченської селищної ради», з метою забезпечення умов для рівного доступу осіб до якісної освіти, раціонального і ефективного використання наявних ресурсів у галузі освіти, враховуючи тенденції щодо зменшення кількості учнів в населених пунктах   Красноріченської селищної ради

Красноріченська  селищна  рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Визнати КЗ «КРАСНОРІЧЕНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ»  КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ (опорний заклад освіти, код ЄДРПОУ 35753132) правонаступником прав та обов’язків КЗ «БАРАНИКІВСЬКА ГІМНАЗІЯ» КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ після припинення діяльності юридичної особи шляхом реорганізації (перетворення у філію).
  2.  Уповноважити директора КЗ «КРАСНОРІЧЕНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ (опорний заклад освіти, код ЄДРПОУ 35753132) Чекмарьову Ларису Володимирівну, після припинення  діяльності як юридичної особи шляхом реорганізації (перетворення у філію) КЗ ««БАРАНИКІВСЬКА ГІМНАЗІЯ» КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, провести державну реєстрацію вищезазначених змін до відомостей про опорний заклад освіти КЗ «КРАСНОРІЧЕНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ»  КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ та створену філію, у тому числі надати право подавати, підписувати та отримувати відповідні документи в межах зазначених повноважень.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Красноріченської селищної ради з питань законності, прав і обов’язків громадянина, запобігання корупції, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності та етики.

 

  Селищний голова                                                Віталій      ЖУВАКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано