Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про умови оплати праці Красноріченського селищного голови

Дата: 28.12.2020 15:36
Кількість переглядів: 420

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

І сесія VІII скликання

друге пленарне засідання

Р І Ш Е Н Н Я

19 листопада 2020 року

смт Красноріченське                                                                                                    № 1/7

 

Про умови оплати праці
Красноріченського селищного голови

 

 Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 21 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, Красноріченська селищна рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Визначити умови оплати праці Красноріченського селищного голови ГЛУЩЕНКО Сергія Анатолійовича відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” в межах затверджених видатків на оплату праці працівників  Красноріченської селищної ради.

2. Встановити Красноріченському селищному  голові ГЛУЩЕНКО Сергію Анатолійовичу:

2.1. Посадовий оклад та надбавку за дев’ятий ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі, визначеному додатками 50 та 57 постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”.

2.2. Надбавку за вислугу років в розмірі 00 відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг. На час обрання на посаду стаж служби ГЛУЩЕНКО С.А., що зараховується до служби в органах місцевого самоврядування, складає 1 рік 10 місяців 0 днів.

2.3. Надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 25 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

3. Виплачувати Красноріченському селищному голові ГЛУЩЕНКО Сергію Анатолійовичу:

3.1. Щомісячну премію в розмірі 25 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за високі досягнення в праці.

3.2. Щорічні матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати та допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

 

Красноріченський селищний голова                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано