Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради на забезпечення  закладів освіти безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб та дітей, які мають статус дитини, яка

Дата: 29.12.2020 08:20
Кількість переглядів: 283

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ДРУГА  СЕСІЯ

 

« 04 »  грудня 2020 р.                                                                                     № 2/16

смт Красноріченське       

 

Про надання дозволу відділу освіти,

культури, молоді та спорту виконавчого комітету

Красноріченської селищної ради на забезпечення

 закладів освіти безкоштовним харчуванням дітей

внутрішньо переміщених осіб та дітей, які мають

статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій

 і збройних конфліктів

 

 

    Розглянувши клопотання відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради вх. № 02-24/696 від 25.11.2020 року, керуючись ст.7 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», п.10 Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб» №474- ІХ від 16.-1.2020 р., ст.33 Закону України «Про дошкільну освіту», Закону України «Про освіту», ст.ст.26,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

                                                     ВИРІШИЛА:

  1. Дозволити відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради забезпечити безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб та дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів та навчаються у закладах освіти Красноріченської селищної ради.
  2. Централізованій бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради здійснити відповідні  розрахунки щодо забезпечити безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб та дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів та навчаються у закладах освіти Красноріченської селищної ради. Розрахунки здійснити згідно до чинного законодавства України.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,  фінансів соціально -  економічного розвитку, малого  і  середнього  бізнесу, інвестицій, міжнародного  співробітництва, комунальної  власності , інфраструктури, транспорту  та  комунального  господарства.

 

 

 

Селищний голова                                           Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано