Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) з метою виділення в натурі ( на місцевості) із земель колишнього КСП «Залиман» гр. --------------------------------

Дата: 29.12.2020 10:36
Кількість переглядів: 319

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ДРУГА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

04 грудня 2020 року                                                                                              №2/46

смт  Красноріченське

 

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо

організації території земельних часток (паїв)

з метою виділення в натурі ( на місцевості)

із земель колишнього КСП «Залиман»

гр. --------------------------------

 

          Розглянувши заяву вх.№ 533 від 05.11.2020 року гр. --------------------------------, зареєстрованої за адресою: с. Залиман, вул. Кооперативна, буд. ---, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) із земель колишнього КСП «Залиман», з метою виділення в натурі ( на місцевості), керуючись п. к. ст.12,116,118,121,122 Земельного кодексу України, п.п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В  И  Р  І  Ш  И  Л  А:

 

  1. Надати дозвіл гр. --------------------------------, зареєстрованої за адресою: с. Залиман, вул. Кооперативна, буд. ---, на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток ( паїв) з метою виділення в натурі ( на місцевості), на залишкову вартість сертифікату серії ЛГ 0156873, із земель колишнього КСП «Залиман», які розташовані за межами населених пунктів Красноріченської селищної ради Кремінського району Луганської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Бажане місце розташування: контури № 420 згідно проекту роздержавлення і приватизації колишнього КСП «Залиман» Кремінського району.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань                        агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки .

 

 

Селищний голова                         Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано