Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

 Про затвердження положення про Робочу групу  з питань громадської безпеки, протидії  домашньому насильству, соціальної згуртованості,  гендерної рівності Красноріченської громади та її складу

Дата: 09.02.2021 13:12
Кількість переглядів: 349

У К Р А Ї Н А

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

П’ЯТА  СЕСІЯ

 

                                                                     РІШЕННЯ                                                     №5/28

             24   грудня 2020  року

             смт  Красноріченське

 

 

 Про затвердження положення про Робочу групу

 з питань громадської безпеки, протидії

 домашньому насильству, соціальної згуртованості,

 гендерної рівності Красноріченської громади та її складу

 

            З метою об'єднання зусиль громадськості, представників органів державної влади та місцевого самоврядування для виявлення, обговорення та пошуку шляхів вирішення проблем та усунення факторів, що негативно впливають на стан безпеки та соціальної згуртованості на території Красноріченської громади, протидії домашньому насильству, забезпечення жінкам і чоловікам рівних прав та можливостей, розроблення та впровадження невеликих за обсягом громадських ініціатив на території Красноріченської селищної ради, відповідно до базової угоди від 19 червня 1993 року між Урядом України та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН), Угоди про співфінансування між Європейським Союзом та програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй від 04 вересня 2007 року, керуючись Законом України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Красноріченська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Положення про Робочу групу з питань громадської безпеки, протидії домашньому насильству, соціальної згуртованості, гендерної рівності Красноріченської громади в новій редакції (додаток 1)

 

  1. Затвердити склад Робочої групи з питань громадської безпеки, протидії домашньому насильству, соціальної згуртованості, гендерної рівності, робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості Красноріченської громади в новій редакції (додаток 2).

 

  1. Контроль за  виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію з питань законності, прав і обов’язків громадянина, запобігання корупції, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності та етики, соціального захисту населення, охорони здоров’я , освіти, культури і спорту.

 

Селищний голова                                                                С. ГЛУЩЕНКО

 

Додаток 1

Додаток 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано