Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про створення у відділенні організації  надання адресної натуральної допомоги  КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ  СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ РАДИ» КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ  ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ пункту прокату  технічних та інших з

Дата: 09.02.2021 13:14
Кількість переглядів: 559

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ  

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

 П’ЯТА СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

«24» грудня 2020 р.                                                                                                     № 5/29

смт. Красноріченське

 

 Про створення у відділенні організації

 надання адресної натуральної допомоги

 КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР НАДАННЯ

 СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ КРАСНОРІЧЕНСЬКОЇ

 СЕЛИЩНОЇ РАДИ» КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

 ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ пункту прокату

 технічних та інших засобів реабілітації.

 

   Відповідно до п.28 Порядку забезпечення окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації і формування відповідного державного замовлення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.11.2006 № 1652, на виконання наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 02.06.2009 №204 «Про затвердження Типового положення про пункти прокату технічних та інших засобів реабілітації», керуючись статтею 34, 59, 73 України Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада:

ВИРІШИЛА:

1. Створити пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації у відділенні організації надання адресної натуральної допомоги.

2. Затвердити Додаток до Положення про пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) селищної ради (додається).

3. Контроль за  виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію з питань законності, прав і обов’язків громадянина, запобігання корупції, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності та етики, соціального захисту населення, охорони здоров’я , освіти, культури і спорту.

 

Селищний голова                                          Сергій ГЛУЩЕНКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано