Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження “Програми забезпечення успішного гасіння пожеж та проведення пожежно- рятувальних робіт на території Красноріченської територіальної громади на 2021 рік”

Дата: 09.02.2021 13:19
Кількість переглядів: 356

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ВОСЬМОГОСКЛИКАННЯ

П’ЯТА  СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я  

    24 грулня 2020 р.                                                                                                                                            5/32

    смт Красноріченське

                                                                                             

Про затвердження “Програми

забезпечення успішного гасіння

пожеж та проведення пожежно-

рятувальних робіт на території

Красноріченської територіальної

громади на 2021 рік”

 

 

 

       З метою успішного гасіння пожеж та проведення пожежно-рятувальних робіт, забезпечення  безпеки населення і територій на об’єктах і житловому фонді, розташованому на території Красноріченської територіальної громади, відповідно до вимог Кодексу цивільного захисту України від 02 жовтня 2012 року, Постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.1999 № 1943 “Про стан  забезпечення пожежної безпеки   і заходів щодо її поліпшення”, керуючись ст.26 Закону   України “Про місцеве  самоврядування в Україні”, Красноріченська  селищна рада  

 

 

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити Програму забезпечення успішного гасіння пожеж та проведення пожежно-рятувальних робіт на території Красноріченської  територіальної громади на 2021 рік згідно (додається).

2. Затвердити Заходи щодо організації гасіння пожеж та проведення пожежно-рятувальних робіт на території Красноріченської  територіальної громади на 2021 рік (додаток 1).

3. Заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів БЕРЕЗІНА Олега із залученням начальника 65 державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС України у Луганській  області Владислава    СІТНІКОВА проаналізувати ефективність заходів, здійснених з метою гасіння пожеж та проведення пожежно-рятувальних робіт,  недопущення загибелі людей на них, щорічно виносити розгляд цих питань на засідання комісії з безпечної життєдіяльності населення.

4.Фінансовому управлінню селищної ради  профінансувати заходи ,вказані в Програмі, за рахунок  вільних залишків бюджетних коштів або перевиконання доходної частини бюджету Красноріченської  територіальної громади.

      5.     Внести Програму забезпечення  успішного гасіння  пожеж та проведення  пожежно-рятувальних робіт  на території Красноріченнської  територіальної громади на 2021 рік до Програми економічного і соціального розвитку Красноріченської селищної ради територіальної громади на 2021 рік.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету ,  фінансів, соціально - економічного розвитку, малого і середнього бізнесу, інвестицій, міжнародного співробітництва, комунальної власності, інфраструктури, транспорту та комунального господарства .

 

 

               Селищний голова                                        Сергій ГЛУЩЕНКО

 

Додаток 1

Додаток 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано