Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) з метою виділення в натурі ( на місцевості) власників сертифікатів на право на земельну частку ( пай ) із земель колишнього КСП «Іскра»

Дата: 09.02.2021 16:29
Кількість переглядів: 386

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

П’ЯТА  СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

24 грудня 2020року                                                                                                                    № 5/70

смт Красноріченське

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо

організації території земельних часток (паїв)

з метою виділення в натурі ( на місцевості)

власників сертифікатів на право

на земельну частку ( пай )

із земель колишнього КСП «Іскра»

 

          Розглянувши заяви громадян , (згідно додатку 1.) власників сертифікатів на право на земельну частку (пай) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) із земель колишнього КСП «Іскра», з метою виділення в натурі ( на місцевості), керуючись п. к. ст.12,116,118,121,122 Земельного кодексу України, п.п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В  И  Р  І  Ш  И  Л  А:

 

  1. Надати дозвіл громадянам (згідно додатку 1.), власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) на розробку проекту землеустрою щодо організації території земельних часток ( паїв) з метою виділення в натурі ( на місцевості), на залишкову вартість сертифікатів, із земель колишнього КСП «Іскра», які розташовані за межами населених пунктів Красноріченської селищної ради Кремінського району Луганської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  2. Бажане місце розташування: контури № № 175,179 згідно проекту роздержавлення і приватизації колишнього КСП «Іскра» Кремінського району,позначені на викопіюваннях що додаються.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології, та техногенної безпеки.

 

 

 

Селищний голова                                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано