Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про безоплатне прийняття майна (майнових прав) зі спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району Луганської області у комунальну власність Красноріченської селищної територіальної громади Луганської області (в о

Дата: 12.02.2021 09:25
Кількість переглядів: 402

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

СЬОМА   СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

29 січня 2021 року

смт  Красноріченське                                                                                                   № 7/2

 

Про безоплатне прийняття майна (майнових прав)

зі спільної власності територіальних громад сіл,

селища та міста Кремінського району Луганської області

у комунальну власність Красноріченської селищної

територіальної громади Луганської області (в особі

Красноріченської селищної ради Луганської області)

(КНП «Красноріченська амбулаторія загальної практики

сімейної медицини» Красноріченської селищної ради)

 

    Відповідно до Закону України від 17.11.2020 № 1009-ІX «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», Закону України від 03.03.1998 № 147/98-ВР «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482, ст. 78 Господарського кодексу в Україні, ст. 17 Закону України від 15.05.2003 року № 755-ІV «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» на підставі рішення Сєвєродонецької районної ради Луганської області № 15 від 26.01.2021 року, рекомендації постійної комісії з питань бюджету,  фінансів, соціально - економічного розвитку, малого і середнього бізнесу, інвестицій, міжнародного співробітництва, комунальної власності, інфраструктури, транспорту та комунального господарства від 29.01.2021 року, керуючись п.20 ч.1, ч.2 ст. 43, ч.2,4, п.1 ч.9 ст60, п.10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл, селища та міста Кремінського району Луганської області у комунальну власність Красноріченської селищної територіальної громади Луганської області (в особі Красноріченської селищної ради Луганської області), код 04337085, місцезнаходження: Луганська область, Кремінський район, смт. Красноріченське, вул. Центральна, буд. 20:

1.1. Будівля Макіївського фельдшерського пункту, код 38086042, Луганська область, Кремінський район, село Макіївка, вулиця Шкільна,11;

1.2. Будівля Нововодянського фельдшерського пункту, код 38086042,  Луганська область, Кремінський район, с. Нововодяне, вул. Центральна, 52а.

2. Створити комісію з передачі зазначеного майна у комунальну власність Красноріченської селищної територіальної громади Луганської області (додаток 1).

3. Балансоутримувачу вищезазначеного майна при передачі майна надати комісії оригінали та належним чином завірені копії документів, необхідних для внесення зміни до державного реєстру майнових прав на об’єкти комунальної власності  (додаток 2).

4. Комісії в установленому порядку здійснити заходи, пов’язані з передачею вищезазначеного майна, відповідно до вимог законодавства України, та надати оформлений акт  приймання- передачі на затвердження Красноріченській селищній раді до 15 лютого 2021 року.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,  фінансів, соціально - економічного розвитку, малого і середнього бізнесу, інвестицій, міжнародного співробітництва, комунальної власності, інфраструктури, транспорту та комунального господарства .

 

 

        Красноріченський селищний голова                                   Сергій ГЛУЩЕНКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано