Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про затвердження Програми «Організація безпечного харчування дітей у закладах освіти Красноріченської селищної ради  на 2021 – 2023 роки»

Дата: 26.02.2021 14:05
Кількість переглядів: 597

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ВОСЬОМА  СЕСІЯ

 

 05  лютого 2021 р.                                                                                            № 8/31

смт Красноріченське

 

Про затвердження Програми «Організація

безпечного харчування дітей у закладах освіти

Красноріченської селищної ради  на 2021 – 2023 роки»

 

        Розглянувши клопотання начальника відділу освіти, культури,  молоді та спорту виконавчого комітету Красноріченської селищної ради вх.02-22/77 від 22.01.2021р., на виконання Розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 05.01.2021 № 1 «Про затвердження Регіонального плану заходів щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти на 2021-2023 роки», Розпорядження селищного голови від 12.01.2021р.  № __   «Про затвердження  плану заходів щодо створення належних умов для безпечного харчування дітей у закладах освіти Красноріченської  селищної ради на 2021-2023 роки», з метою виконання вимог чинного законодавства України щодо забезпечення умов оздоровлення та безпечного харчування дітей у закладах освіти, керуючись Законами України «Про освіту», «Про  повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Бюджетним Кодексом України, ст.ст. 26, 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна  рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму «Організація безпечного  харчування дітей у закладах освіти Красноріченської селищної ради  на 2021 - 2023роки», що додається (Додаток 1).

2. Головному  бухгалтеру централізованої бухгалтерії Кучеренко О.А.  передбачити кошти на фінансування і виконання заходів даної Програми.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету ,  фінансів, соціально - економічного розвитку, малого і середнього бізнесу, інвестицій, міжнародного співробітництва, комунальної власності, інфраструктури, транспорту та комунального господарства .

 

Селищний голова                          Сергій ГЛУЩЕНКО

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано