Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)

Дата: 26.02.2021 09:07
Кількість переглядів: 277

УКРАЇНА

КРАСНОРІЧЕНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ВОСЬМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

5 лютого 2021 року                                                                                                          № 8/35

смт. Красноріченське

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі ( на місцевості)

гр. _________________

 

            Розглянувши заяву № 645 від 30.12.2020 гр. ______________________, проживаючої за адресою: м. Рубіжне, вул. Тимірязєва, буд.__, кв. __, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, керуючись ст. 12, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Красноріченська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати гр. ______________ проживаючої за адресою: м. Рубіжне, вул. Тимірязєва, буд. ___, кв. ______, дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови за адресою: с. Залиман, вул. Зарічна, буд. __, загальною площею – 0,2500 га, в тому числі: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею – 0,2500 га.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, архітектури, будівництва, природних ресурсів, екології та техногенної безпеки.

 

 

Красноріченський

селищний голова                                                                                     Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано