Красноріченська селищна військова адміністрація

Луганська область, Сватівський район

Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива військовослужбовцям

Дата: 24.03.2021 16:28
Кількість переглядів: 1769

УКРАЇНА

Красноріченська селищна рада

Кремінського району Луганської області

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

16 березня 2021 року                         смт  Красноріченське                                    34

     

Про  заборону   продажу алкогольних,      

слабоалкогольних напоїв та  пива    

військовослужбовцям

 

        З метою попередження випадків травматизму та загибелі військовослужбовців і цивільного населення, а також профілактики можливих правопорушень серед військовослужбовців в стані алкогольного сп’яніння, беручи до уваги лист начальника Луганського зонального відділу військової служби правопорядку № 781 від 18.02.2021 р. та лист Луганської обласної державної адміністрації щодо обмеження продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям , відповідно до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконком  Красноріченської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

1.Заборонити на території  Красноріченської селищної територіальної громади продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння тощо).

 

2.Рекомендувати  командирам військових частин, військовослужбовці яких дислокуються на території Красноріченської СТГ, посилити контроль щодо недопущення розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв військовослужбовцями, військовозобов’язаними та резервістами під час проходження зборів на території військових частин, військових об’єктів або виконання ними обов’язків військової служби в нетверезому стані.

 

3.Секретарю  Красноріченської селищної ради забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному веб-сайті Красноріченської селищної територіальної громади з метою інформування суб’єктів господарювання (власників закладів ресторанного господарства та торгових закладів) про заборону, встановлену цим рішенням.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на   Красноріченського селищного голову С.Глущенка.                           .

 

 

                    Селищний голова                                                             Сергій ГЛУЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано